1. den:
Odlet z Prahy (za příplatek svoz z Brna), přílet do Španělska a transfer na ubytování na pobřeží Costa Brava/Costa Barcelona, večeře v hotelu.
2. den
Po snídani celodenní návštěva Barcelony – prohlídka barcelonské tržnice „La Boquería St. Josep“, jedné z největších světových městských tržnic, přímo v centru města na Ramble, nádherně naaranžované zboží láká ke koupi a k okamžitému ochutnání – k tomu jsou na tržnici připraveny malé pultové restaurace, kde vám připraví ve chvilce úžasné pokrmy z čerstvých ryb a plodů moře, procházka přes Plaza Catalunya do gotické čtvrti ke katedrále S. Eulalia, oběd v přístavu Port Olímpic (katalánská mediteránní kuchyně). Po obědě individuální volno, návrat do hotelu a večeře.
3. den:
Po snídani odjezd do Sant Sadurní d´Anoia ve vinařském kraji Penedés, kde rodina Ferrer Bosch připravuje od roku 1914 nejlepší vína šampaňského typu – cavas. Čeká vás zasvěcená exkurze po celém historickém i moderním provozu, jízda vláčkem rozlehlými sklepy, a pak ochutnávka. Oběd v místní typické restauraci (katalánská vnitrozemská kuchyně). Prohlídka vinných sklepů značky Torres dodávající vína na stůl samotné královské rodině. Návrat do hotelu a večeře
4. den:
Po snídani odjezd do Girony, historického centra Katalánska, prohlídka katedrály, procházka po hradbách a po nábřeží řeky Oňar s barevnými domy, židovská čtvrť. Odjezd do Peratallady, kouzelného středověkého městečka, kde navštívíte místní restauraci a pochutnáte si na delikatesních tapas – menších porcích různých jídel, tak typických pro Španělsko a tedy i Katalánsko. Zastávka v Lloret de Mar, kde si projdete velikou prodejnou vín a katalánských embutidos, olivových olejů a jiných specialit. Návrat do hotelu a večeře.
5. den:
Po snídani volný program – koupání a odpočinek v letovisku, oběd v hotelu, navečer odjezd do Tossy de Mar, jednoho z nejkrásnějších letovisek na pobřeží Costa Brava s hradbami z 12./13.stol. s obrannými věžemi,kostelem Sant Vincenc a Muzeem s díly moderního umění – M. Chagall. Večeře v jedné z rázovitých bodeg v historické části městečka (speciality středomořské kuchyně), návrat do hotelu.
6. den:
Po snídani transfer na letiště a odlet do ČR.